DGA pensioen

DGA pensioen

Veranderde wetgeving heeft ervoor gezorgd dat vanaf 2017 het opbouwen van een pensioen in eigen beheer niet meer is toegestaan. Dat neemt niet weg dat pensioenopbouw voor u nog steeds belangrijk is. Pensioen is meer dan een inkomen voor later. Blijft uw partner wel goed verzorgd achter als u onverwacht komt te overlijden? En uw kinderen?  Deze risico’s kunt u afdekken. Daarom is het belangrijk om u regelmatig te oriënteren als het gaat om de opbouw van uw pensioen en bescherming van uw nabestaanden.

Als u als ondernemer zelf geen voorzieningen voor uw oudedag treft, dan heeft u vanaf uw pensioengerechtigde leeftijd alleen recht op AOW en eventueel op pensioen dat u heeft opgebouwd toen u in loondienst was.

Er zijn voor u verschillende mogelijkheden om pensioen op te bouwen:

Met de pensioenadviseurs van Verstegen weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Hun jarenlange ervaring, kwaliteit van advies en dienstverlening, inlevingsvermogen en betrokkenheid zijn daarvoor de basis. 

Het adviseren van Pensioen en Levensverzekeringen is aan strenge regels gebonden en valt onder de categorie complexe producten en is een specialisme. Specialisme vraagt om deskundigheid en bij deskundigheid hoort dat je dagelijks met de materie bezig bent. Het is daarom dat wij van MKB Rijnmond Verzekeringen nauw samenwerken met Theo van Son van Verstegen pensioenadviseurs

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief