Over ons

Over MKB Rijnmond Verzekeringen

MKB Rijnmond Verzekeringen is opgericht om de MKB Ondernemer in het woud van verzekeringen op een efficiƫnte en heldere manier duidelijkheid te verschaffen wat wel en wat niet verzekerd dient te worden.

Oprichter John van Daalen heeft ruim 25 jaar ervaring in het verzekeringsland. Hij heeft zijn sporen verdiend bij een grote internationale verzekeraar, tussenpersoon en makelaar in verzekeringen en als Insurance Manager bij een groot MKB bedrijf. (inkoper en behandeling van verzekeringen en schades).

Met zijn opgedane kennis kan hij als geen ander inschatten en adviseren wat wel of niet nodig is op het gebied van risicobeheersing. In de praktijk gaat het om ; inventariseren, analyseren, verminderen en overdragen/verzekeren van risico's. Ons motto is "verzeker alleen die risico's die u/uw onderneming niet zelf kunnen dragen."

Neem contact op voor een QuickScan van uw portefeuille verzekeringen en u hoort razendsnel of uw risico's goed zijn verzekerd en of dat het beter en financieel voordeliger kan.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief